Verplegen in de psychiatrie De complete gids (Paperback)

Verplegen in de psychiatrie De complete gids By Femke Van Den Berg Cover Image

Verplegen in de psychiatrie De complete gids (Paperback)

$15.21


Not Currently On Our Shelves. Usually Ships in 1-5 Days.
Dompel uzelf onder in de fascinerende wereld van de psychiatrie met deze uitgebreide gids over verpleging, een van de belangrijkste spelers in het zorgproces. Van de historische fundamenten van de psychiatrie tot de therapeutische innovaties van morgen, biedt dit boek een uitgebreid en nauwkeurig overzicht van het vakgebied. Elk hoofdstuk opent met casestudy's die de dagelijkse realiteit van de zorgverlening weerspiegelen, en sluit af met diepgaande beschouwingen die theorie en praktijk met elkaar verbinden.

Dit boek is een uitgebreide gids, met precieze instructies over hoe u alles kunt vinden wat u moet weten en hoe u kunt voorkomen dat u verdwaalt.

Verken de onderliggende mechanismen van psychische stoornissen, de nuances van de relatie tussen pati nt en verzorger, de ethische kwesties waarmee verpleegkundigen dagelijks te maken hebben, en niet te vergeten het belang van onderzoek en technologische vooruitgang bij het verbeteren van de zorg. Ontdek hoe cultuur, technologie en het rechtssysteem zich verhouden tot de psychiatrie en hoe de verpleegkundige, als leider, dit complexe landschap positief kan be nvloeden.

Of u nu een doorgewinterde professional bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, een leergierige student of gewoon een enthousiasteling die de wereld van de geestelijke gezondheidszorg beter wil begrijpen, dit boek biedt u een holistische en actuele kijk op de psychiatrie.
Het is niet zomaar een leerboek, maar een uitnodiging om opnieuw na te denken, te innoveren en dieper in te gaan op een zich steeds ontwikkelend gebied van de geneeskunde.

Ga op dit verrijkende avontuur en ontdek hoe we samen de psychiatrie van morgen opnieuw kunnen defini ren.
Product Details ISBN: 9798322359739
Publisher: Independently Published
Publication Date: April 9th, 2024
Pages: 174
Language: Dutch